Bij Izzy verkoopt 2 merken wasbare zwemluiers; Imse Vimse (4-20kg) uit Zweden en Monkey Doodlez (4,5-19kg) uit Canada. Bij Izzy haalde als eerste de Monkey Doodlez naar Nederland, en daar zijn we trots op!

Voor grotere maten zwemluiers en incontinentiezwemkleding (kinderen,jongeren&volwassenen) kunt u nu terecht op onze andere site: www.incontinentiezwemkleding.nl


Wasbare zwemluiers zijn beter voor het milieu en de portemonnee want u heeft geen wegwerpluiers en zwembroekje/badpakje meer nodig!
Als u op vakantie gaat is een wasbare zwemluier makkelijker mee te nemen dan een heel pak wegwerpluiers. Ook voor babyzwemmen of peuterzwemmen zijn de zwemluiers erg handig, thuis even wassen en hij kan de kast in tot de volgende keer, zo bespaar je al snel veel geld! Voor je kindje is een wasbare zwemluier ook prettiger omdat deze lekkerder zitten dan de wegwerpversie. Dus: of je nou op vakantie gaat, een dagje strand of zwembad doet of op zwemles gaat met je kindje, met onze wasbare zwemluiers bespaar je geld en het milieu en je kindje zal je dankbaar zijn voor die leuke luier die lekker zit,daar wordt toch iedereen blij van?!

Voor meer informatie over hoe een wasbare zwemluier werkt, kunt u hier kijken.

Beide merken zwemluiers zijn wasbaar op 40 graden. Ze hanteren een verschillende maattabel.


Is de door jou gewenste maat/kleur niet beschikbaar? Neem dan even contact met ons op, we hebben Imse Vimse en Monkey Doodlez voortdurend op voorraad en zo niet is het meestal alweer onderweg naar ons!Zwemluiers-MD-€1625
Zwemluiers MD €16,25
MD-met-drukkers-€1725
MD met drukkers €17,25
Zwemluiers-IV--€16.25
Zwemluiers IV €16.25
Tankini-+-Zwemluier
Tankini + Zwemluier
Wetbags
Wetbags

| Meer

 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.